''İslamın öteki yönü''
AK Parti Selçuklu ilçe kadın kolları tarafından kadınlara yönelik bir söyleşi düzenledi.Ahmet Keleşoğlu kültür merkezinde gerçekleştirilen ''İslamın Öteki Yönü'' konulu söyleşiye konuşmacı olarak, araştırmacı yazar Emine Şenlikoğlu katıldı.
Katılımın yoğun olduğu programda söz alan Ak parti Selçuklu kadın kolları başkanı Serpil Albeni,toplumsal değerlere vurgu yaparak ''kadınlarımız hükümetimizin politikaları sayesinde artık olmaları gereken hak ve değerlere sahip olmuştur.Partimiz,gençlerimize ve kadınlarımıza sahip çıkmaya devam ediyor.Dul ve yetim maaşı bağlamak suretiyle,çaresizlere çare olmuştur.kadın cinayetlerinin ve kadına karşı şiddetinde son bulması için çalışmalarımız devam ediyor.''dedi.
Araştırmacı yazar Emine Şenlikoğlu ise ''İslamın Öteki Yönü'' başlıklı söyleşi de Dinimizde ailenin önemi, kadının İslam'daki yeri,aile içi iletişim,dini değerlere uygun yaşamanın sosyal,ekonomik ve kültürel etkilerine değindi. Büyük beğeni toplayan program sonrası katılımcılara kitap hediye edildi.