İş yerinde okey partisi pahalıya patladı

İş yerinde okey partisi pahalıya patladı

Sivas’ta korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak bir iş yerinde okey oynandığı ihbarına giden polis 8 şahsa toplamda 14 bin 85 lira idari para cezası uyguladı   

Sivas’ta bir işyerinde okey oynandığı ihbarına giden polisler, korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak okey oynayan şahıslara toplamda 14 bin 85 lira idari para cezası uyguladı.   

oo.jpg

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Polis ekipleri bir iş yerinde okey oynandığı ihbarını aldı. İhbar üzerine iş yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemelerde korona virüs tedbirlerini hiçe sayarak 8 şahsın okey oynadığını tespit etti.

İş yeri sahibine iş yerini açarak kuralları ihlal etmesi sebebiyle 3 bin 469 lira, 8 şahsa ise kabahatler kanununa istinaden kişi başı 427'şer lira, maske takmadıkları için ise kişi başı 900'er lira olmak üzere toplamda 14 bin 85 lira idari para cezası kesti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.