iPad erteleniyor
İngiltere'de yaşayan iPad meraklıları, meraklarını giderebilmek için birkaç hafta daha beklemek zorunda kalacaklar.
Apple tarafından piyasaya sürüldüğünden beri birçok tartışmaya yol açan ve 2010'un iyi ya da kötü en çok konuşulacağa benzeyen ürünü iPad, ilk olarak İngiltere'de piyasaya sürülecek.
İngiltere'de yaşayan iPad meraklılarının, ürünlerine kavuşup meraklarını giderebilmeleri için bir süre daha beklemeleri gerekecek gibi gözüküyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, bunun sebebi iPad'in İngiltere'de nisan ayı içerisinde piyasaya sürüleceğinin konuşulmaya başlanması.
Canaccord Adams adlı bir analiz firmasında çalışan ve Apple'ın iPad ürününün pazarlama aşamasıyla yakından ilgilenen Peter Misek, iPad'in mart ayı içerisinde piyasaya sürülmeyeceğinden oldukça emin. Apple henüz resmi çıkış tarihini açıklamadı.