İntikamını mezarda aldı

İntikamını mezarda aldı

Aksaray'da borcunu ödemeyen kişi, mezarı başında ölen borçlusuna hakaretler edip mezara ateş verdi. Ancak polis tarafından yakalanan şahıs serbest bırakıldı.

Aksaray'da yaşanan olayda, borçlu olduğu kişinin ölümünün ardından intikamını almak isteyen Aladdin Y., mezarlıkta çarpıcı bir eyleme imza attı. Borcunu ödemeyen ve ölümüyle kaçan borçlusu Abdullah Köse'nin mezarı başına giden Aladdin Y., öfkesini mezara yönlendirdi.

İntikamını mezarda aldı

Mezarın başında çılgınca hareketlerde bulunan Aladdin Y., ölen borçlusuna hakaretler ederek mezarı kısmen açtı ve ateşe verdi. Canlı yayınla olayı sosyal medyada da paylaşan şahıs, ölen şahsın mezarını açarak içerisine yanıcı madde döktü ve ateşe verdi. Mezar tahtasını söküp ateşe atan Aladdin Y., ölen borçluya yönelik küfürler savurdu.

İntikamını mezarda aldı

Olayın duyulması üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Aladdin Y., sorgulandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mezarlığın yeniden düzenlenmesi için belediye ekipleri harekete geçerken, olayın yankıları ise hala sürüyor.

Bu vahim olay, alacaklı-borçlu ilişkilerinde yaşanan anlaşmazlıkların nasıl tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İntikamını mezarda aldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.