İMH İnsan Vakfı Mobil Aşevi Konya'dan Kahramanmaraş'a yola çıktı!

İMH ve İnsan Vakfı Konya Başkanı Doğan, Konyalı hayırseverlerin bağışlarıyla alınan mobil aşevinin Kahramanmaraş’taki depremzedeler için yola çıktığını açıkladı. Doğan, 3 ilde kurulan aşevlerinin hizmet verebilmesi için hayıseverlere destek çağrısı yaptı

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) ve İnsan Vakfı Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, Konyalı hayırseverlerin bağışlarıyla alınan mobil aşevinin Kahramanmaraş’taki depremzedelere hizmet vermek için yola çıktığını açıkladı. Doğan, Maraş, Adıyaman ve Hatay'da kurulan 3 aşevinin hizmet verebilmesi için hayıseverlere destek çağrısında bulundu.

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) ve İnsan Vakfı Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, depremin ilk gününden bugüne bölgede yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, ”Afet bölgelerinden Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay illerinde kurmuş olduğumuz aşevi ve dağıtım merkezlerinde, depremden etkilenen kardeşlerimize hizmet veriyoruz” dedi.

imh.jpeg

Konyalı hayırseverlerin bağışlarıyla almış olunan mobil aşevi Kahramanmaraş’taki depremzedelere hizmet vermek için Konya’dan yola çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Ekrem Doğan, “Bugün aşevimiz yola çıkıyor. 3 ilimizdeki aşevlerimizin bölgede hizmetlerine devam edebilmesi için Konyalı hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Afetin açmış olduğu yaraların sarılması aylarca sürecek, heyecanla yapmış olduğumuz yardımları, önümüzdeki aylarda devam ettirmemiz gerekiyor“ diye konuştu.

imh-mobilmutfak.jpeg

imh-asevi-1.jpeg

imhasevi.jpeg

imhasevi-hatay.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.