Ilgın'da hafız kız Kur'an kursu inşaatı tamamlandı

Ilgın'da hafız kız Kur'an kursu inşaatı tamamlandı

KONYA (AA) - Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, Şıhcarullah Mahallesinde geçen yıl yapımı başlayan hafız kız Kur'an kursu inşaatının tamamlandığını...

KONYA (AA) - Ilgın Müftüsü Abdurrahim Kocagöl, Şıhcarullah Mahallesinde geçen yıl yapımı başlayan hafız kız Kur'an kursu inşaatının tamamlandığını bildirdi.

Kocagöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafız yetiştirmek üzere yaptırılan Merve Yatılı Hafız Kız Kur'an Kursu'nun, yardımseverler sayesinde 11 ayda tamamlandığını söyledi.

Bu sayede göreve başladığında eksiklik olarak gördüğü hafız yetiştirecek bir kursa sahip olduklarını ifade eden Kocagöl, şunları kaydetti:

"İnşaatın tamamı hayırseverlerin katkıları ile tamamlandı. İnşaat 2 milyon 500 bin liraya mal oldu. Şimdi ise 5 yıldızlı otel konseptinde dizayn ettiğimiz yurdumuza öğrencilerimizi bekliyoruz. Yurdumuzda dersliklerimiz 10'ar kişilik ve sosyal faaliyetler salonuna ayrıca konferans salonuna da sahip. Odalar 4'er kişilik ve içerisinde tuvalet, banyo, kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düşünüldü. İnşallah buradan hafızlar yetiştiği sürece hayırseverlerimizin amel defterleri hiç kapanmayacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :