İlgi Kulübü faaliyetlerine başladı
Geçtiğimiz Kasım ayında kurulan İlgi Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin “Gençlik Gözüyle 2006” programı Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapıldı.
İlgi Kulübü ‘Gençlik Gözüyle 2006’
programıyla faaliyetlerine başladı
İlgi Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği’nin “Gençlik Gözüyle 2006” programı Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapıldı. İrfander, Teksad, Akçed, Betül Hanımlar Derneği yöneticileriyle çok sayıda davetlinin katıldığı gecede slaytlarla 2006’da Türkiye ve dünya gündemi hatırlatıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından gecenin açılış konuşmasını yapan İlgi Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Orhan İnal, derneğin 2006 Kasım ayında kurulduğunu ve faaliyetlere başladığını belirterek “Derneğimizin amacı gençlerin bedensel, zihinsel, yönden gelişmelerini sağlamak aynı zamanda milli ahlaki ve evrensel değerlere bağlı, eğitimli, kültürlü, ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.” dedi. İzcilik, Spor, Sanat ve Kişisel Gelişim kursları gibi sosyal faaliyetlere devam edeceklerini ifade eden İnal 31 Mart Cumartesi günü MKM’de Kutlu Doğum haftası münasebetiyle “Sevgili Peygamberim” isimli bir program tertip edeceklerini ardından 12 Nisan’da internetin olumsuz etkilerinin konu edileceği bir konferans düzenleyeceklerini kaydetti.
İnal’ın konuşmasının ardından medyanın olumsuz etkilerini ti’ye alan skeçler izleyenlerden yoğun alkış aldı. Program Mahmut Esad Coşan ve Nureddin Coşan’ın sohbetlerinden derlenen “Çözüm Önerileri” sunumuyla sona erdi. Memleket