İkinci Mavi Marmara ve Mavi Marmaralar yola çıksın önerisi

İkinci Mavi Marmara ve Mavi Marmaralar yola çıksın önerisi

Türkiye sivil toplum kuruluşları İsrail’in takındığı tavrı geri alması ve saldırılarda yaralanan Filistinliler için Kızılay öncülüğünde 10 yardım gemisinin yola çıkarılması önerisinde bulundu.

Terör devleti İsrail’in Filistin topraklarında yaptığı zulüm devam ediyor. Filistinli sivilleri öldürmekten geri durmayan Siyonist İsrail’in insani yardımlara dahi koyduğu ambargoyu ortadan kaldırmak için Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları Kızılay öncülüğünde yardımın yola çıkması için çağrıda bulundu.

Onlarca şehit veren ve halen saldırıların sürdüğü bölgede birçok Filistinli’nin bulunduğu topraklara yardım götürülmesi ve orada yaşanan insanlık dramının dünyaya duyurulması için harekete geçen sivil toplum kuruluşları “Ambargoyu Kızılay Delsin Yardımlar Gazze’ye Girsin” sloganıyla ilk Mavi Marmara gemisinde ebediyete göç eden 10 şehit için 10 geminin yola çıkması için kampanya başlatılar.

whatsapp-image-2021-05-14-at-20-41-38.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.