İki Doğu İki Batı Derneği'nden Konya'da ülke ve bölge temsilcilerine piknik organizasyonu

İki Doğu İki Batı Derneği'nden Konya'da ülke ve bölge temsilcilerine piknik organizasyonu

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği, bölge ve ülke başkanlarına yönelik piknik düzenledi. Konya Kent Ormanında gerçekleşen piknikte hem toplantı yapıldı hem de birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlendi.

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu UDEF’e bağlı İki Doğu İki Batı Uluslararası öğrenci Derneği, Kent Ormanı’nda piknik düzenledi.

piknik-3.jpeg

Etkinliğe, Konya’da öğrenim gören İki Doğu İki Batı bölge, ülke temsilcileri ve dernek yönetimi katıldı.

piknik-6.jpeg

Yapılan programda öğrencilere yönelik yeni dönemde yapılacak çalışmalar ele alınırken Meddah Osman Bozdemir, geleneksel oyunlarla öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

piknik-1.jpeg

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan, etkinlik hakkında bilgi verdi. Başkan Arslan, ”Uzunca bir süredir pandemi nedeniyle bölge ve ülke temsilcilerimizle yüz yüze bir araya gelemedik. Etkinliklerimizi online olarak gerçekleştirdik. Kardeşlerimizle telefonla görüştük. Pandemi tedbirlerinin esnetilmesi ile birlikte hem kardeşlerimizle hasret gidermek hem de yapacağımız çalışmaları istişare etmek üzere bir araya geldik. Etkinliğimize katılan uluslararası öğrencilerimize ve dernek yönetimindeki kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Pandeminin bir an evvel sona ermesini, sağlıklı sıhhatli bir şekilde daha sık bir araya gelebilmeyi arzu ediyoruz.” dedi.

piknik-7.jpeg

BİR PİKNİK DE HANIMLAR KOMİSYONU’NDAN

Derneğin Hanımlar Komisyonu üye, öğrenci ve gönüllüleri de Şehir Parkı'nda bir araya geldiler. Hanımlar Komisyonu Gönüllüleri evlerinde hazırladıkları yiyecekleri misafir öğrencilere ikram etti. Farklı etkinliklerin yapıldığı piknikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

piknik-4.jpeg

piknik-9.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.