"İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyası

"İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyası

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyası vatandaşlardan ilgi görüyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyası vatandaşlardan ilgi görüyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında ilçenin GAP Bulvarı ile Mehmet Hafız Bulvarı'nda açılan iki şubeye hayırsever insanların bıraktığı giysiler, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından alınıyor.

Karököprü Belediye Başkanı Metin Beydilli, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak Karaköprü'de "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.

- Suriyeliler beğendikleri kıyafetleri alıyor

Getiren ile götüren insanlara aracı olmayı amaçladıklarını aktaran Beydilli, şunları kaydetti:

"Kampanya kapsamında hayırsever insanlarımız giymedikleri giysilerini belirlediğimiz yardım şubelerimize getirip bırakıyorlar. İhtiyaç sahibi insanlarımız özellikle de Suriyeliler buraya gelip kendileri beğenerek istedikleri kıyafetleri alıyorlar. Hayır yaparken sağ elin verdiğini sol el görmeyecek, buna bağlı olarak buraya elbise getirenleri de götürenleri de tanımıyoruz. Yapılan her şey insan içindir. Biz de elimizden geleni yapıyoruz."

Vatandaşlardan Adile Süzen ise kampanyanın çok güzel olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :