Hurtado konusunda Peru basını haklı çıktı

Hurtado konusunda Peru basını haklı çıktı

Haziran ayının ortalarında ülkesinin Kolombiya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Paolo Hurtado’nuın sahalara döneceği süre ile ilgili Peru basını 4-6 süre vermişti. Gelinen noktada Peru basının verdiği bilgi doğru çıktı

İH Konyaspor’a geldiği günden beri sakatlıklarla buluşan ve bu yüzden doğru düzgün forma giyemeyen Perulu futbolcu Paolo Hurtado, haziran ayının ortalarında ülkesinin Kolombiya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanmıştı. Peru basını Hurtado’nun sahalara dönmesinin 4-6 arasını bulabileceğini yazmıştı. Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy ise Hurtado’nun sakatlanmasıyla ilgili kendilerine gelen rapor sonrası Perulu oyuncunun 1 ay sonra çalışmalara başlayacağını tahmin ettiklerini ifade etmişti.

4 AYA YAKLAŞTI

Hala takımla birlikte çalışmalara başlayamayan ve takımdan ayrı olarak koşular yapan Hurtado’nun sakatlığıyla ilgili Peru basının verdiği tarih doğru çıktı. Paolo Hurtado’nun sakatlanmasının üzerinden 3,5 ay geçti. Hala takımla çalışmalara başlayamayan Perulu oyuncunun sakatlığı geçip takımla çalışmalara başladıktan sonra form tutma süreci, göz önüne alındığında Hurtado’nun forma giymesinin bir, bir buçuk ayı bulabileceği belirtiliyor.

1 DAKİKASI 23 BİN TL

Konyaspor’la 3 yıllık sözleşme imzalayan ve sakatlıkları nedeniyle yeşil-beyazlılara neredeyse hiç katkı veremeyen Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado’nun 1 yıllık maliyetinin 13 milyon lira olduğu belirtildi. 300 bin Euro bonservis ücreti, 100 bin Euro menajer ücreti, 500 bin Euro peşinatı ile birlikte 1 milyon 900 bin Euro kazanan Hurtado bir sezonun büyük bölümü sakat geçirdi.  Konyaspor formasıyla 16 resmi maçta forma giyebilen Perulu oyuncu 517 dakika sahada kaldı. Hurtado sahada kaldığı her dakika için  yaklaşık 23 bin 500 TL aldı.

 Hurtado en az 4 ay yok!

 Hurtodo’nun sakatlığıyla ilgili rapor gönderilmiş

Etiketler :