Hulusi Çökgel, Kadınhanı’da bağımsız adaylığını açıkladı

Hulusi Çökgel, Kadınhanı’da bağımsız adaylığını açıkladı

Bir önceki dönem( 2009-2014 yılları arasında )Kadınhanı Belediye Başkanlığı yapan Hulusi Çökgel, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Kadınhanı Belediye Başkan adaylığını Kadınhanı İlçesinde düzenlenen bir törenle açıkladı.

 

Bir önceki dönem (2009-2014 yılları arasında )Kadınhanı Belediye Başkanlığı yapan Hulusi Çökgel, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Bağımsız Kadınhanı Belediye Başkan adaylığını Kadınhanı İlçesinde düzenlenen bir törenle açıkladı. Aynı zamanda seçim bürosunun açılışını da gerçekleştiren Çökgel, “Kadınhanı için hizmet aşkı, siyasetin önünü geçmelidir” diyerek seçim çalışmalarına start verdi. Kadınhanı İlçesinde 2009-2014 yıllarında Kadınhanı Belediye Başkanlığı görevini yapan ve birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Hulusi Çökgel,  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde “ Bizim sevdamız hizmet, Davamız Kadınhanı “ sloganıyla yeniden Kadınhanı İlçesine, Bağımsız Kadınhanı Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Kadınhanı İlçesinde adaylığını açıklayan ve seçmenlerle irtibat geçmesi için seçim bürosunu da düzenlenen bir törenle açan Bağımsız Kadınhanı Belediye Başkan adayı  Hulusu Çökgel, açılış töreninde yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Kaldığımız yerden itibaren Kadınhanı’mıza hizmet edebilme adına bugün Bağımsız olarak Kadınhanı Belediye Başkan adaylığımızı açıkladık. Yarım kalmış hizmet ve projelerimizi yeniden hayata geçireceğiz. Kadınhanı İlçemizin ufkunu açacak olan Sıcak Su projemizi, kentsel dönem projemizi ve 5 yıldır çalıştırılamayan hizmetleri yeniden Kadınhanılı hemşehrilerimiz için hayata geçireceğiz. Ayrıca yeni projelerimizle Kadınhanı’nda işsizliğe çözümler üreteceğiz. Görev bize layık görüldüğü takdirde, Kadınhanı İlçesi Konya ilçeleri arasında en iyi hizmeti alacaktır. Şunu net söylemek istiyorum. Kadınhanı için hizmet aşkı, siyasetin önüne mutlaka geçmelidir. Sahsım ve yanındaki güçlü ekibimin tek hedefi vardır. Kadınhanı’na en iyi hizmeti verebilmektir. Kadınhanı için tüm hemşehrilerimden destek istiyor ve talep ediyorum. Belediye başkanlığı yaptığımız dönemde yaptığımız projeler ve hizmetler geleceğimizin teminatı ve göstergesidir. Şunun da sözünü de verebilirim. Tekrar göreve geldiğimiz takdirde Kadınhanılı tüm hemşerilerimizi siyaset gözetmeden kucaklayacağım. Ve Kadınhanı için hizmetler üretmeye devam edeceğim. “ Sevdamız Hizmet, Davamız Kadınhanı, Nerede kalmıştık “ sloganıyla Kadınhanılı tüm hemşehrilerimize ulaşıp, projelerimizi ve hizmetlerimizi anlatacağız. Kazanan Kadınhanı olacaktır.

Tüm siyasi partilerin Kadınhanı Belediye Başkan adaylarına seçimlerde şimdiden başarı dileklerimizi sunarken, bizler seçim çalışmalarımızda sadece Kadınhanı için neler yapabiliriz ve hizmetlerimi ile projelerimizi anlatacağız. Tek hedefimiz Kadınhanı İlçemize ve Kadınhanılı hemşehrilerimize hizmet üretebilmek olacaktır. Bunun her kesim tarafından bilinmesini istiyoruz.” dedi. Protokol konuşmalarının ardından yapılan dualarla Bağımsız Kadınhanı Belediye başkan Adayı Hulusi Çökgel’in seçim bürosu hizmete açıldı. Günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile program sona erdi.

cokgel,-kadinhani’da-bagimsiz--(4).jpg

 

Etiketler :