Hollanda'nın skandal tavrına tepkiler

Hollanda'nın skandal tavrına tepkiler

İzmir'de cuma namazı sonrası bir araya gelen grup, Hollanda'ya tepki gösterdi

İZMİR (AA) - İzmir'de bir araya gelen grup, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Türk vatandaşlarına yönelik skandal tavrı nedeniyle Hollanda'yı protesto etti.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) öncülüğünde, Konak Meydanı'ndaki tarihi Yalı Camisi önünde cuma namazı sonrası bir araya gelen grup, Hollanda'nın tavrına tepki gösterdi.

MTTB İzmir Şube Başkanı Mehmet Yaşar, Hollanda hükümetinin diplomatik kurallara aykırı tavrının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Batı'nın, artık bilinç altında olanları açıktan uygulamaya başladığını ifade eden Yaşar, şunları kaydetti:

"Batı salt bir coğrafyadan ibaret değildir, bir zihin yapısıdır. Yani Fetullahçı Terör Örgütünün Batı'ya sığınan 'abileri'ni, onların hamilerini, PKK'ya silah ve eğitim yardımlarını esirgemeyenleri, DEAŞ'ın kurucu kadrosunu, DHKP-C'nin öncülerini biliyoruz, görüyoruz. Fırat ve Nil nehirleri arasını vadedilmiş toprak sananlar ile vampirleşmeyi ibadetleştirmiş olanlar bir araya gelmiş durumda. 'Demokrasi bizden sorulur' diye bize akıl verenlerin, demokrasiye vize vermediğini görüyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :