"Hedeflediğimiz üç puanı almak istiyoruz"

"Hedeflediğimiz üç puanı almak istiyoruz"

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar:- "(Göztepe maçı) Maçın başında yoğun taraftar desteğiyle rakibimizin üzerine baskı kurup hedeflediğimiz üç puanı almak istiyoruz"

 Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Göztepe ile yapacakları maçta, taraftarın da desteğiyle rakip üzerinde baskı kurup hedefledikleri üç puanı almak istediklerini belirtti.

Baydar, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Göztepe'yi yenerek son haftaya daha rahat girmeyi hedeflediklerini aktardı.

Futbolcuların, müsabakanın öneminin bilincinde olduklarını vurgulayan Baydar, şunları kaydetti:

"Cumartesi akşamı kendi evimizde ve taraftarımızın önünde bizim için olmazsa olmaz bir müsabakaya çıkacağız. Takımımızda moraller yerinde. Taraftarlarımız ve şehir heyecanla bu maçı bekliyor. Karşılaşmaya ilgi üst seviyede. Maçın başında yoğun taraftar desteğiyle rakibimizin üzerine baskı kurup hedeflediğimiz üç puanı almak istiyoruz. Biz özellikle iç sahada stres düzeyi yüksek müsabakalarda iyi futbol oynayıp istediğimizi alan bir takımız. Camia olarak bu karşılaşmada futbolcularımızın mücadele isteği ve ortaya koyacağı performansa inanıyoruz. Oyuncularımız sahaya çıkacak ve 90 dakika sonunda üç puanı hanemize yazdırarak hepimizi mutlu edeceklerdir."

 

- "Bu maç Atiker Konyaspor için gerçek bir final karşılaşması"

 

Oyuncuların sahada gerekeni yaparken taraftarın da tribünlerde son dakikaya kadar skor ne olursa olsun oyunculara destek vereceğine inandığına işaret eden Baydar, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bilet satışlarının hayli iyi olduğunu biliyoruz. Ancak bu Atiker Konyaspor için gerçek bir final karşılaşması. O yüzden bu maçta boş koltuk kalmaması gerekiyor. Kalbi Konyaspor sevgisiyle atan herkesi hiçbir gerekçe olmaksızın cumartesi akşamı Büyükşehir Belediye Stadyumu'na bekliyoruz. Bu hepimiz için son derece hayati bir karşılaşma. Bugün el ele verip takımımızı destekleme ve onlara itici bir güç olma zamanı. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp Süper Lig'de yolumuza devam edeceğimize sonuna kadar inanıyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :