"Hedef 2023 Buluşmaları"

"Hedef 2023 Buluşmaları"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: - "Millete inanmayanlar, güvenmeyenler referanduma 'hayır' diyorlar. Milletin medeniyet hedeflerine ulaşabilmesinin yolu, sonucun 'evet' çıkmasıyla açılacaktır"- "Evet ile birlikte mazlum ve mağdur milletleri

İSTANBUL (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, millete inanmayanların, güvenmeyenlerin referandumda "hayır" diyeceklerini ifade ederek, "Milletin medeniyet hedeflerine ulaşabilmesinin yolu, sonucun 'evet' çıkmasıyla açılacaktır." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Hedef 2023 Buluşmaları" kapsamındaki istişare toplantısının konuğu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu oldu.

Toplantıda konuşan Müezzinoğlu, referandumun, AK Parti'nin katıldığı tüm seçimlerin finali değerinde olacağını vurgulayarak, milletin geleceğini şekillendirme noktasında hayati bir referandum sürecine girildiğini söyledi.

Vesayet odaklarının, kapalı kapılar ardında aldıkları kararlarla milletin iradesiyle oynayamayacaklarını dile getiren Müezzinoğlu, bu zihniyetin temsilcilerinin referanduma "hayır" dediğini kaydetti.

Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Millete inanmayanlar, güvenmeyenler referanduma 'hayır' diyorlar. CHP'nin siyaseti ve demokrasi anlayışı, samimiyetsizler üzerine kuruludur. Onlar cumhura zulmettiler. Değerlerini yok saydılar. Milletin medeniyet hedeflerine ulaşabilmesinin yolu, sonucun 'evet' çıkmasıyla açılacaktır. Evet ile birlikte 15 yıldır süren, devam eden hizmetlerimizin kalıcı hale gelmesini sağlayacağız. Milletin iradesini merkeze almayan sistem sorunu çözülecektir. Evet ile birlikte mazlum ve mağdur milletlerin yanında duran Türkiye'nin daha da güçlenmesini sağlayacağız. Çünkü onların gözü Türkiye'dedir. Balkanlar'da, Orta Doğu'da 'Türkiye güçlüyse biz de burada güçlüyüz.' diyorlar. Sorumluluğumuz sadece 80 milyona değil, tüm ümmet coğrafyasınadır. 'Dünya beşten büyüktür' diyen kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Evet ile birlikte, cumhur ile cumhuriyetin; cumhur ile Cumhurbaşkanın kucaklaştığı bir sistemi tesis edeceğiz."

- "Vefa medeniyet anlayışımızda önemli bir yere sahip"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de "Hedef 2023 Buluşmaları"nın önemine değinerek, partinin bugünlere gelmesinde emeği geçenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vefanın medeniyet anlayışlarında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Temurci, "Bizler bir dava için mücadele veriyoruz. Bu davanın evvelinde olanlar bizim için değerlidir. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere hedef olarak koyduğu 2023 vizyonuna birlikte yürüyoruz. Bu 'Hedef 2023' toplantıların iki amacı vardır. Öncelikle buluşmaktır, kucaklaşmaktır, sarılmaktır ve hedeflere birlikte koşmaktır. İkinci olarak da neleri daha iyi yapabiliriz? Sizlerin kanaatlerini, tavsiyelerinizi dinlemek istiyoruz. Geldiniz, değer kattınız, Allah hepinizden razı olsun." diye konuştu.

Selim Temurci, 15 Temmuz gecesi başaramayan hain odaklarını kesin olarak durdurmanın yolunun referandumdan "evet" çıkması olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sonucun evet çıkması, Türk demokrasisini geliştirecektir. Milletin değerleriyle sorunu olan siyaset ve vesayetçiler kesin olarak kaybedeceklerdir. Sadece bir seçime gitmiyoruz. Yeni Türkiye'nin sancıları, milletimizin evet demesiyle bitecektir. İnşallah evet ile birlikte Türk siyaseti yeniden yapılandırma sürecine girecektir. Ülkemizde iktidar olamayan zihniyetlerin sürdürmek istedikleri kutuplaşma da bitecektir. Referandum sadece AK Parti'nin veya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi değildir. Aslında milletin meselesidir. Yarınları düşünen herkesin meselesidir. Bunu herkese ve her kesime çok iyi anlatmalıyız. Bizler sahada şu üç şeyi çok iyi yapmalıyız. Birincisi referandumun devletimiz ve milletimiz için getireceği olumlu gelişmeleri çok iyi anlatmalıyız. İkinci olarak, Türkiye'nin terörle mücadelesine vereceği katkıyı çok iyi anlatmalıyız. Üçüncü olarak, ekonomimize karşı yapılan saldırıların, referandumla biteceğini iyi anlatmalıyız. 15 Temmuz ruhuyla milletimize sarılacağız. 'Herkes için demokrasi' diyerek milletin değerleriyle sorunu olmayan her kesimle iletişim kurmalıyız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :