Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya'da Sanayicilerle Buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya'da Sanayicilerle Buluştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen Sanayicilerle İstişare Toplantısı'na katılarak, sanayicilerin sorun ve taleplerini dinledi. Toplantı, Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Necip Çimen'in moderatörlüğünde yapıldı ve bölgedeki sanayicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Şimşek'in yanı sıra toplantıya Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan, Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer ve Latif Selvi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı ve birçok Konyalı sanayici katıldı. Toplantıda, Konya'nın sanayi alanındaki gelişimi ve karşılaşılan sorunlar üzerine geniş bir değerlendirme yapıldı ve çözüm önerileri ele alındı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayicilerin görüşlerini dikkate alarak, bölgenin ekonomik ve endüstriyel potansiyelini daha da güçlendirmek için gereken adımların atılacağını vurguladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Konya'da Sanayicilerle Buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.