Hayvanlar podyumda

Hayvanlar podyumda

SAMSUN (İHA) – Samsun Canik Belediyesi tarafından Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte hayvanların defilesi büyük beğeni...

SAMSUN (İHA) – Samsun Canik Belediyesi tarafından Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte hayvanların defilesi büyük beğeni topladı.

Samsun'un Canik Belediyesi, çocuklar ve gençlerde hayvan sevgisi oluşturmak ve toplumda sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlikler ve programlar düzenlemeye devam ediyor. Canik Belediyesi'nin sokak hayvanlarının korunması konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla ilçede gerçekleştirdiği Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Can dostlarının sahipleri ile birlikte podyum yürüyüşü gerçekleştirdiği, eğlenceli ve eğitici aktivitelerin yer aldığı etkinlikte Canik Ödüllü Can Dostu Fotoğraf Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Sevimli dostlar podyumda yürüdü

Sıfır Atık Köyü'nde gerçekleşen etkinlikte can dostları defileye imza attı. Canik Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması'nda ödül alan ve dereceye giren sevimli dostlar, geri dönüşüm ve sıfır atık konularına dikkat çekmek amacıyla atık tekstil malzemelerinden üretilen kıyafetler eşliğinde podyum yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinlikte Canik Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren yarışmacılara ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Belediye, etkinlik alında oluşturduğu sahiplendirme alanında kimsesiz hayvanları yeni sahipleriyle buluşturdu. Canik'te gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar "Can dostlarına sevgi ve şefkatle yaklaşalım, onları hep birlikte koruyalım" diyerek sokak hayvanlarının korunması konusunda dünyaya mesaj verdi. Vatandaşların büyük bir ilgiyle katılım sağladığı etkinlikte, ilçe genelinde ağaçlara asılmak üzere kuş evi, köpek kulübesi ve yüz boyama etkinliği de gerçekleştirildi.

Etkinliğe Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Samsun Şube Müdürü Mevlüt Özyanık, Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Neşeli bir ortamda geçen etkinlikte Canik Belediyesi katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

Hayvanlar podyumda

Hayvanlar podyumda

Hayvanlar podyumda

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.