'Haydi Bil Bakalım' yarışmasının finali yapıldı

'Haydi Bil Bakalım' yarışmasının finali yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Haydi Bil Bakalım" yarışmasının finali Kulu Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Haydi Bil Bakalım" bilgi ve kültür yarışması, heyecan dolu bir finalle son buldu. Kulu Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen finalde, 60. Yıl Ortaokulu, Karacadağ Ortaokulu, Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, 20 soruyla yarıştı.

Yarışmanın sonunda birinciliği elde eden 60. Yıl Ortaokulu, büyük bir başarıya imza atarak ilçeyi Konya genelinde düzenlenecek il şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat ve protokol üyeleri takdim etti. Programa, Kaymakam Canpolat, Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir, Emniyet Müdürü Şakir Taşatan, Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaca, öğretmenler, öğrenciler, davetliler ve veliler de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.