'Hayallerim gerçek oldu ne mutlu bana'

'Hayallerim gerçek oldu ne mutlu bana'

Anne babasını kaybeden bedensel ve zihinsel engelli yeğeninin bakımını 40 yıldır üstlenen Pakize Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında verilecek resepsiyona davet edilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Anne babasını kaybeden yeğenine 40 yıldır bakan Pakize Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilecek resepsiyona davet edilmenin heyecanını yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edilen "yaşam hikayeleriyle topluma örnek vatandaşlar" arasında, Çorum'da yaşayan, anne babasını yıllar önce kaybeden bedensel ve zihinsel engelli 41 yaşındaki yeğeni Murat Memiş'in bakımını 40 yıldır üstlenen 67 yaşındaki Pakize Memiş de yer alıyor.

Pakize Memiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmenin en büyük hayali olduğunu, bu hayalinin gerçekleşmesinin heyecanını yaşadığını söyledi.

Resepsiyon davetini öğrendiğinde çok mutlu olduğunu dile getiren Memiş, "Rüyamda görsem inanmazdım. Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkmak benim için bir mucize. Şimdi hayallerim gerçek oldu. Ne mutlu bana." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için gün saydığını belirten Memiş, "Cumhurbaşkanımızın bizleri davet etmesi, ne kadar alçak gönüllü bir insan olduğunu gösteriyor. Kimseye büyüklenmeden, kibirlenmeden, herkesi bir tutan bir Cumhurbaşkanımız var. Kendisi ile yüz yüze görüşeceğim için çok heyecanlıyım." dedi.

Engelli Murat Memiş de resepsiyon davetini aldığında gece heyecandan uyuyamadığını anlatarak, "Çok mutlu oldum. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin." diye konuştu.

Etiketler :