Hasan Angı’nın torunu Ahsen Vildan Angı hayatını kaybetti
AK Parti önceki dönem Konya İl Başkanı ve 22-23. Dönem Konya Milletvekili Hasan Angı’nın torunu Ahsen Vildan Angı hayatını kaybetti. Cenaze 11 Şubat’ta Araplar Ak Camii’nde kılınacak namazın ardından Araplar Mezarlığı'na defnedilecek.
AK Parti önceki dönem Konya İl Başkanı ve 22. ile 23. Dönem Konya Milletvekili Hasan Angı’nın torunu Ahsen Vildan Angı’nın vefat ettiği bildirildi.
Merhumenin cenazesi, 11 Şubat Çarşamba günü öğle namazını müteakip Araplar Ak Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Araplar Mezarlığı’na defnedilecek.
Memleket.com.tr ailesi olarak yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.