Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli ile İncesu mahallesinde vatandaşlara halk oylamasını...

KONYA (AA) - AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli ile İncesu mahallesinde vatandaşlara halk oylamasını anlattı.

Mahalle esnafını ve kıraathaneleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Konurer, Türkiye'nin istikrarı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin öneminden bahsetti.

Halkın gücüne dayalı bir düzenlemenin getirileceğine vurgu yapan Konurer, şunları kaydetti:

"Huzurun ve istikbalimizin teminatı olarak gördüğümüz 16 Nisan tarihi Türkiye için bir milat olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda en önemli dönemeçlerden birini yaşıyoruz. 15 yıllık süreçte partimiz ve kükümetimiz her alanda hizmetler ve yenilikler yaptı. Yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı sistemiyle de devlet içinde çift başlılığı yok etmek, hızlı ve doğru kararları almak daha da kolaylaşacaktır. Bu da yapılacak hizmetlerin süresini kısaltarak daha fazla yatırım ve hizmeti Türkiye’ye kazandıracaktır. Sizlerin 'evet' oylarıyla ülkemiz daha da güçlenecektir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :