Halk oylamasına doğru

Halk oylamasına doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:- "Bu seçim çok kritiktir. Bunun tekrarı yoktur. Bu bir parlamento seçimi değildir"

KARABÜK (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Bu seçim çok kritiktir. Bunun tekrarı yoktur. Bu bir parlamento seçimi değildir." dedi.

Yılmaz, partisinin Karabük İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 16 Nisan'da Türkiye'nin önemli bir karar vereceğini söyledi.

Bu seçimi parti seçimi olarak görmediklerini aktaran Yılmaz, "Hangi partili olursa olsun. Başta AK Partili kardeşlerimiz, seçmenler olmak üzere, MHP'li, HDP'li ve diğer partilerdeki bütün kardeşlerimize sesleniyoruz. Bu seçim çok kritiktir. Bunun tekrarı yoktur. Bu bir parlamento seçimi değildir. Bu seçim Türkiye'nin bir 'hayır'la önünün açılacağı, Türkiye üzerinde bulunan bir kişinin vesayetinin sonlanacağı bir seçimdir. 16 Nisan'ı 17 Nisan'a bağlayan sabah yeni bir sabaha uyanacağımızı düşünüyorum ve inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yılmaz, dün hayatını kaybeden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Karabük Genel Başkanı Ali Kemal Ergüven'in Yenişehir Camisi'nde kılınan cenaze namazına da katılarak kentten ayrıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler