Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı

Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Hadırlı Mahalle Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Hadırlı Mahalle Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. 2 katlı ve toplam 260 metrekare alana sahip mahalle merkezinde taziye alanı ve kütüphane olarak kullanılacak bölümler mevcut.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan Hadırlı Mahalle Merkezi'nin açılışı siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve Adanalıların katılımıyla gerçekleşti. Adana'nın her noktasına adil hizmet götürmeyi görev bildiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar şöyle devam etti:

"Çok zor günler yaşadık. Pandemi ve depremler nedeniyle meydana gelen sorunların üzerine engellemelerle de karşılaştık. Tüm bunlara rağmen, borcu gelirinin dört katı durumda devraldığımız Adana Büyükşehir Belediyesi'ni, geliri borcunun 4 katı olan bir belediye haline getirdik. Adana'nın önünü açtık. Artık kimseye ihtiyacımız yok. Adana Büyükşehir Belediyesi'ni kendi kendine yeten, çok ciddi işleri borçlanmadan yapabilen bir hale getirdik."

Açılışı yapılan Hadırlı Mahalle Merkezi'yle ilgili de bilgi veren Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

"Büyüklü küçüklü kütüphaneler açtık. Bu da onun bir örneği. "Bir kütüphane bir hapishane kapatır" derler. Alt katı da taziye evi olarak kullanılacak. Yer sorunu çözebilirsek, burada daha büyük bir taziye evinin temelini atacağız. Kurs merkezlerimiz hizmete devam ediyor, yurtlar açtık. Adana'da böyle hizmetler yoktu. Kreşler açtık, yakında yenilerini yapacağız. Taziye evlerini çoğaltıyoruz. Tüm bunlar ve diğer hizmetler için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. O yüzden sizinle istediğimiz kadar birlikte olamadığımız zaman bize gönül koymayın. Tek derdimiz halkımıza, size daha çok hizmet etmek. Adana'nın dört bir yanında çalışmalarımız var. Alt geçitler yapıyoruz, yüzlerce iş makinesi ve otobüsü borçlanmadan aldık."

Cumhuriyetin 100. yılında coşkulu ve sevinçli olduklarını belirten Başkan Karalar, bütün zorlukları aşarak, geleceğe yürüyeceklerini açıkladı. Konuşmaların ardından Hadırlı Mahalle Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı

Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı

Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.