Güvenlik güçleri ve terör mağdurlarına Kayseri'den yardım

Güvenlik güçleri ve terör mağdurlarına Kayseri'den yardım

AK Parti Kayseri Milletvekili Dedeoğlu: - "Hem oradaki mağdur halkın hem de güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onları hiçbir zaman unutmadığımız göstermek istiyoruz

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığı ve belediyelerin desteğiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde görev yapan güven güvenlik güçleri ile terör mağduru vatandaşlara 16 tır dolusu gıda gönderildi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, parti binası önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, asker ve polislerin çok zor şartlarda ülkenin birliği için mücadele ettiğini belirtti.

Her vatandaşın kendince bu mücadeleye destek vermesi gerektiğine inandığını ifade eden Dedeoğlu, "Ben akşam evime gittiğimde, asker ve polisimizin zor şartlarda güvenliği sağlamak için verdikleri mücadeleler aklıma gelince duygulanıyorum. Biz de bir şeyler yapmalıyız düşüncesiyle hareket ediyorum. Bu kapsamda il başkanlığımız ve belediyelerimizin de desteği ile 16 tırlık yardım malzemesi topladık. Biz hem oradaki mağdur halkın hem de güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu, onları hiçbir zaman unutmadığımız göstermek istiyoruz." diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de kampanya için ilçeden 2 tır dolusu elma temin edildiğini söyledi.

Tırların dualar ile uğurlandığı törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden de katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :