Gürsel Tekin Konya’ya çattı fena rezil oldu

Bir televizyon kanalında canlı yayında Konya Büyükşehir Belediyesi’ne çatan CHP’li Gürsel Tekin’in gündemi hiç takip etmediği kendi ağzıyla ortaya çıktı.

10 gün önce Manavgat’ta başlayan yangın nedeniyle binlerce dönüm arazi kül olurken çok sayıda köy ve yerleşim yeri de zarar gördü. Türkiye’nin kenetlendiği yangın bölgesinde birçok vatandaş çalışmalara gönüllü olarak katılırken yine bölgeye yardım yağdı.

“GÜRSEL TEKİN KONYA BELEDİYESİ NEDEN GİTMİYOR?”

Gürsel Tekin’in yangının yaşandığı bölgede olanları televizyonlardan takip ettiği kurduğu cümlelerle ortaya çıktı. Gürsel Tekin katıldığı canlı yayında “Mesela bölgeye neden Tekirdağ Belediyesi gidiyor da Konya Belediyesi gitmiyor? Bu mu dayanışma? Böyle mi dayanışma yapacağız?” cümlesini kullandı.

MODERATÖR REZİL ETTİ

Gürsel Tekin’in kurduğu cümleden sonra devreye giren Senem Tolunay Ilgaz, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yaptığı yardımları ve son olarak mobil şarj istasyonu kurduğunu söylemesinin ardından Gürsel Tekin çark ederek “Ben ilk iki günde kimseyi görmedim. Orada belediye başkanlarımızla da konuşuyorum. Sonradan dâhil oldularsa bilmiyorum. Bir talimat almaksızın hangi belediye olursa olsun bu görevi yapması gerektiğini söylüyorum” dedi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLK 2 GÜN YOK MUYDU?

Konya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta yangının başladığı 28 Temmuz tarihinde hızlı bir şekilde gelişmeleri takibe alarak itfaiye araçlarını ve ekipleri bölgeye gönderdi. Belediye tarafından sonraki günlerde ekip ve araç sayıları artırıldı. Bölgeye araç ve ekipmanların yanında; battaniye, piknik tüpü, süt sağma makinesi gönderildi. Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri ayrıca Muğla'ya da dün de takviye olarak 23 araç gönderdi.

MUHİTTİN BÖCEK TEŞEKKÜR ETTİ

Partisinin belediye başkanının sözlerinden haberi olmayan Gürsel Tekin’e en güzel cevabı ise CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek verdi. Böcek yaptığı açıklamada “Bütün Antalyalılar, büyükşehirler ile diğer il ve ilçe belediye başkanlarının telefonla aradığını da anlatan Böcek, Hepsi personelleriyle İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Denizli, burada siyaset yok, bütün siyasi partilere mensup belediye başkanları ve hayırseverler arıyor. Onların yardımları için de teşekkür ediyoruz. Başta 191 personelle İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Denizli, Konya, Kütahya gibi illerle beraber 107 araç, 286 personel var. Yani gerçekten bütün il-ilçe belediye başkanı arkadaşlarımız herkes katkı koymak istiyor” diye konuştu.

BÖYLE ÇARK ETTİ

konya-yardim-haberi.jpgkonya-yardim-haberi-2.jpg

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLK GÜN ORADAYDI

konya-buyuksehir-yardimi.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum