Antalyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Gürsel Tekin'e kapak! Muhittin Böcek de oradaydı

Antalyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Gürsel Tekin'e kapak! Muhittin Böcek de oradaydı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Afet Koordinasyon Toplantısı’na katılarak, yangından zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Toplantısı’nda, ilk andan itibaren yangına desteklerini gönderen Konya’ya teşekkür etti.

Toplantıya katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm Antalya hakkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan Altay, bölgede incelemelerde bulunarak yangından etkilenen Manavgat halkıyla da bir araya geldi.

Başkan Altay, burada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte düzenlenen Afet Koordinasyon Toplantısı’na katılarak, yangınla mücadelede emeği geçen herkese teşekkür etti.

İLK GÜNDEN İTİBAREN DESTEK OLMAYA ÇABA SARF ETTİK

Yangının ilk gününden itibaren komşu il olarak hem itfaiye teşkilatı hem de iş makinalarıyla yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Altay, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla birlikte bazı alanları gezdik. Tüm Antalya halkına, yangından etkilenen herkese geçmiş dileklerimi iletiyorum. Onlara tüm Konyalıların selamlarını ve desteklerini getirdim. Biz, bir ve beraber olduğumuz müddetçe her zorluğun üstesinden geliriz Allah’ın izniyle.” İfadelerini kullandı.

DIŞİLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU’NDAN KONYA’YA TEŞEKKÜR

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Konya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ettiklerini belirterek, “İlk andan itibaren hemen desteklerinizi gönderdiniz. Daha sonra ilave desteğe ihtiyacımız oldu, onları da gecikmeksizin gönderdiniz. Biz de sizin şahsınız da Konyalı hemşehrilerime ve ilçe belediyelerimize çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun.” diye konuştu.

BAKAN KURUM VE BAŞKAN ALTAY YANGINDAN ZARAR GÖREN MANAVGATLILARLA GÖRÜŞTÜ

Bakan Kurum ile birlikte Manavgat ilçesine bağlı Evrenseki ve Kalemler Mahallelerini ziyaret ederek afet bölgesinde incelemeler gerçekleştiren Başkan Altay, yangından zarar gören vatandaşlarla da bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Altay, ayrıca Manavgat Konyalılar Derneği’ni de ziyaret ederek, Manavgat’taki Konyalılara da yangınla mücadelede gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

baskanlar.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.