Günüç, 2. kişisel sergisini açtı
SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fevzi Günüç, 4 yıl boyunca yaptığı hat tasarımları sergisini İdea Kültür Sanat Merkezi Galerisi’nde açtı.
SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fevzi Günüç, 4 yıl boyunca yaptığı hat tasarımları sergisini İdea Kültür Sanat Merkezi Galerisi’nde açtı.
Sergi açılışına Karatay Kaymakamı Mustafa Hakan Güvençer, Selçuklu Kaymakamı Şükrü Görücü, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Kültür ve Turizim Müdürü Abdüssettar Yarar, Selçuk Üniverstesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, SÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlker Küçüktunç ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergiyle ilgili bilgi veren sanatçı Fevzi Günüç, “Hat sanatı geleneksel sanatlarımızdan biri olmasına rağmen yeterince ilgi görmüyor ve unutuluyor. Ama hat sanatının unutulmadığını ve bu sanatla her zaman yeni şeyler yapılabildiğini göstermek için böyle bir sergi açtım. Sergim son dört yılda hazırladığım hat sanatı levhalarından oluşuyor. Ve şimdiye kadar açtığım ikinci kişisel sergim ve bu sergide toplam 25 eser yer alıyor” dedi.
Sergi, 25 Haziran’a kadar açık kalacak ve 10:00-19:00 saatleri arasında gezilebilecek.
Hasan Ayhan-Memleket