Güneşin doğarken kırmızı olmasına vurgu! Erzurum ve Erzincan 6 ve üstü şiddette deprem tahmini

Güneşin doğarken kırmızı olmasına vurgu! Erzurum ve Erzincan 6 ve üstü şiddette deprem tahmini

Deprem analizcilerinden depremci isimli sosyal medya kullanıcısı şehir ismi vererek tahminde bulundu. Daha önce yaşanan depremleri bilen tahmincinin son tahmini de Erzurum ve Erzincan oldu.

Türkiye'de günde onlarca küçük ve orta şiddette depremler yaşanmaya devam ediyor. Anadolu yarımadasında karada çoğunlukla olan depremler genellikle yerin çok derinlerinde oluyor ve vatandaşlar tarafından hissedilmiyor.

Deprem kuşağında bulunan Erzurum ve Erzincan'la ilgili deprem tahmini geldi. Sosyal medyada depremci ismiyle tanınan bir kullanıcının yaptığı tahmin şok etti.

Depremci yaptığı paylaşımında şu cümleleri kullandı:

17 Mart 2022 perşembe saat 11:10. Yazımın ulaştığı herkese merhaba

Depremciapp çalışmalarım dahilinde manyetik alanda almış olduğum son işaretlerine göre yaklaşan etkili, orta büyüklükte bir deprem var.

Marmara bölgemizden gelebilecek dörtlük depremlere ilave olarak;

DOĞU ANADOLU BÖLGEMİZDE 5.8M (Max 6.0M) büyüklüğünde bir deprem bekliyorum. Öncelikle; ERZURUM ilimizin kuzey ilçeleri ile ERZİNCAN illerimizde depremin bu hafta sonu dahil önümüzdeki hafta içinde olmasını bekliyor olacağım.

Gerek Avrupa manyetik değerlerindeki ani değişiklikler, gerek atmosferik veriler ve gerekse de dün sabah güneşin doguşundaki kızıllıklar da bize temkinli olmamız gerektiğini ifade etmektedirler.

deprem.jpg

Bilhassa sayısal manyetik verilerinde daha büyük depremlerin olabileceğine dair işaretler gördüm. Ayrıca yedilik Japonya ve altılık İran depremleri bizde de etkili depremlerin olabileceğini gösteriyor olabilir. Ben öncelikle DOĞU diyorum izleyip görelim. Şimdilik hoşça kalın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.