GÜNCELLEME- Alışveriş merkezinde silahlı kişilerin bulunduğu iddiası

GÜNCELLEME- Alışveriş merkezinde silahlı kişilerin bulunduğu iddiası

Bahçelievler'de, bir alışveriş merkezindeki restoranda silahlı kişilerin bulunduğu ihbarı üzerine gelen polis ekiplerince 8 şüpheli gözaltına alındı- Organize suç örgütü "Şirinler" üyesi oldukları ileri sürülen şüphelilerin üzerinden çok sayıda silah ve b

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'deki bir alışveriş merkezinde bulunan restoranda gözaltına alınan 8 şüphelinin üzerinden çok sayıda silah ve bunlara ait mermi çıktığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, polise, İncirli'de bulunan alışveriş merkezindeki restoranda silahlı kişilerin bulunduğu ihbarı yapıldı.

Bunun üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alışveriş merkezine geldi.

Dışarıda özel harekat polisleri ve ambulans bekletilirken, ekipler, kısmen boşaltılan ve giriş çıkışları kontrol altına alınan alışveriş merkezinde çalışma başlattı.

Ekipler, restoranda bulunan ve organize suç örgütü "Şirinler" üyesi olduğu öne sürülen 8 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerin üzerinde çok sayıda silah ve bunlara ait mermi ele geçirildiği bildirildi. Şüpheliler, emniyete götürüldü.

Alışveriş merkezinin otoparkında bulunan, bu kişilere ait araçlarda ekiplerin incelemesi sürüyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :