Gümüşhane'de 21 Mart Pazartesi (bugün) okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi

Gümüşhane'de 21 Mart Pazartesi (bugün) okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Gümüşhane’de okullar tatil edildi mi? Öğrenci ve velilerin merak ettiği soruya Gümüşhane Valiliği'nden yanıt geldi.

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Gümüşhane’de termometreler 21 Mart'ın ilk saatlerinde -10 dereceyi gösterdi. Peki Gümüşhane'de okullar tatil edildi mi? Öğrenci ve velilerin merak ettiği soruya Valilikten cevap geldi.

Gümüşhane’nin Torul ve Kürtün ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 21 Mart 2022 Pazartesi (bugün) okullar tatil edildi. Söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu personeline idari izin verildi.

Valilikten kar tatili açıklaması
Gümüşhane Valiliği
'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı, kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık, ulaşım gibi olumsuz etkilerinin olabileceği değerlendirildiğinden Torul ve Kürtün ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin eğitimine 21 Mart Pazartesi tarihinde bir gün süre ile ara verildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca her iki ilçede de engelli ve hamile kamu personelinin de belirtilen günde idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.