Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Malatya'da

Bakan Tüfenkci, şehitliği ziyaret ederek, kabirlere karanfil bıraktı- Tüfenkci, Manisa'da görev başında şehit düşen polis memuru Yılmaz'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu

MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'daki temasları kapsamında ve Kurban Bayramı'nın ilk gününde şehitlik ziyaretinde bulundu.

Bakan Tüfenkci, beraberindeki Malatya Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile Malatya Şehir Mezarlığı'ndaki garnizon şehitliğine gitti.

Burada şehitlerin kabirlerine karanfil bırakan Bakan Tüfenkci, ziyarete gelen şehit aileleriyle de bir süre görüşerek, sabırlar diledi. Tüfenkci, daha sonra şehitler için dua etti.

- Şehit ailesine ziyaret

Bakan Tüfenkci, daha sonra Manisa'nın Alaşehir ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada silahla başından ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen polis memuru Ramazan Yılmaz'ın (40) Battalgazi ilçesindeki ailesini ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehidin yakınlarıyla bir araya gelen Bakan Tüfenkci, şehidin çocukları Enes (15), Emre (13) ve Hamza (7) ile yakından ilgilendi.

Bakan Tüfenkci, şehidin küçük çocuğu Hamza'yı kucağına alarak, bir süre sohbet etti. Bakan Tüfenkci, ziyarette aileye sabır ve başsağlığı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :