Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay'dan TÜRKSAT’a ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay'dan TÜRKSAT’a ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TÜRKSAT’ı ziyaret ederek Genel Müdür Cenk Şen’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TÜRKSAT’ı ziyaret etti.

Duruay, ilçede kurulu bulunan ve FETÖ'nün darbe girişiminde örgüt mensubu cuntacı askerlerin hedefi haline gelen TÜRKSAT'ı ziyaret ederek, Genel Müdür Cenk Şen’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

TÜRKSAT Genel Müdürlüğünde bombalamalar sırasında hasar alan kısımlarda incelemelerde bulunan Duruay, ziyarette yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’dan sonra Fettullah Gülen ile hareket edenlerin terör örgütü olduğunun artık herkesin ortak kanaati olduğunu söyledi.

Duruay, TÜRKSAT'daki saldırıda iki şehit verildiğini hatırlatarak, iklerini söylediklerini ifade eden Duruay, "Burada iki şehidimiz var. Bu insanların ne suçu, günahı var. Allah’a şükür bunların gerçek yüzünü gördük. O uçaklardan bomba atılırken de hiç kimseye sen CHP’li misin, MHP’li misin, AK Parti’li misin diye sorulmadı. Allah bir daha böyle acıları memleketimize yaşatmasın. TÜRKSAT'ımıza da geçmiş olsun." diye konuştu.

TÜRKSAT Genel Müdürü Cenk Şen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizler Türk milleti olarak birbirimize sıkı tutunmalıyız. Başka türlü bu zor günler geçmez” dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :