Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nden kan bağışı çağrısı

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nden kan bağışı çağrısı

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışı etkinliği 26 Ocak 2021 salı günü (yarın) 13.00 - 19.00 saatleri arasında Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nde gerçekleştirilecek

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi kan bağışı kampanyası başlattı. 

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Kızılayımıza kan bağışı yapıyoruz. 'Kim bir Müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, Allah Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir' Hz. Muhammed (s.a.v.) düsturuyla bizler de Girişimci İşadamları Vakfı Konya olarak bir kardeşimizin ihtiyacını gidermek niyetiyle kanımızı veriyor, sizleri de bu iyilik hareketine davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kan bağışı etkinliği 26 Ocak 2021 salı günü (yarın) 13.00 - 19.00 saatleri arasında Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nde gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.