Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba İzmir'de

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba İzmir'de

Fakıbaba: "15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem verdik, önem vermeye devam edeceğiz"

İZMİR (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, hükümet olarak 15 yıldan bu yana İzmir'e çok önem verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirtti.

İzmir Şanlıurfalılar Derneği üyeleriyle bir otelde bir araya gelen Fakıbaba, gittiği her şehirde hemşehrileriyle buluştuğunu, onlarla sohbet ederek özlem giderdiklerini anlattı.

Şanlıurfalı olarak bakanlık görevini en iyi şekilde yapmak için yoğun mesai harcadığını dile getiren Fakıbaba, bu nedenle uykuya 3 saat ayırdığını söyledi.

İzmir Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Reşat Çardak, Bakan Fakıbaba'ya İzmir'in simgesi olan tarihi Saat Kulesi'nin maketi ve plaket hediye etti.

- "Amacımız İzmirlilere hizmet etmektir"

Daha sonra İzmir Valiliğini ziyaret eden Bakan Fakıbaba, şeref defterini imzaladı.

Vali Erol Ayyıldız ile makamında görüşen Fakıbaba, kentte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, İzmir'e hükümetin destekleriyle geldiğini belirtti.

Bu desteklerin devam edeceğini ifade eden Fakıbaba, "Bizim amacımız güzel İzmirlilere hizmet etmektir. Bu bağlamda 2018 içerisinde inşallah güzel projelerimizle İzmir'in önünü daha iyi açacağız, daha faydalı olacağız. Zaten 15 yıldan beri hükümet olarak İzmir'e çok önem verdik, önem vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Vali Ayyıldız ise Bakan Fakıbaba'yı 2 gündür İzmir'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :