Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba:

"Bizi ayırmaya çalışıyorlar. 'Kürt, Zaza ve Arap' diye başaramayacaklar çünkü Allah'a şükür bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle AK Parti ve Rec

ŞANLIURFA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Bizi ayırmaya çalışıyorlar. 'Kürt, Zaza ve Arap' diye başaramayacaklar çünkü Allah'a şükür bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz." dedi.

Bakan Fakıbaba, beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Siverek ilçesinde partisince düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Fakıbaba, hükümetin bölgeye yaptığı yatırımlara değinerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Doğu ve Güneydoğu'nun AK Parti'nin iktidarı döneminde adeta yeniden ayağa kalktığını belirten Fakıbaba, alt ve üst yapıların hayata geçirildiğini ifade etti.

Bölgenin tarım ve hayvancılık açısından önemli olduğunu kaydeden Fakıbaba, terörün bölgenin kalkınmasını istemediğini ve bunun için uğraştığını bildirdi.

Türkiye'de terörün asla başarılı olamayacağını anlatan Bakan Fakıbaba, "Bizi ayırmaya çalışıyorlar. 'Kürt, Zaza ve Arap' diye başaramayacaklar çünkü Allah'a şükür bizler inanmış insanlarız ve Müslümanız. Bakınız ne kadar güzel bir şekilde bayramlaşıyoruz bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Allah'ın izniyle AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu müddetçe bizi kimse ayıramaz. Bunun için canımızla mücadele ediyoruz. Bütün kurum ve kuruşlarla bizler sizin her daim hizmetinizdeyiz. Daha alacak çok yolumuz var. Bunun için her zaman diyoruz ki durmak yok, yola devam." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Fakıbaba ve beraberindekiler partililerle bayramlaştıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :