Genelkurmay Başkanı Akar'dan şehit ailelerine iftar

Genelkurmay Başkanı Akar'dan şehit ailelerine iftar

Orgeneral Akar, kuvvet komutanları ve Ankara Garnizonunda görev yapan general ve amirallerin katıldığı iftarda, şehit aileleriyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve Ankara Garnizonunda görev yapan general ve amirallerin katıldığı iftarda, şehit aileleriyle bir araya geldi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, dün şehit ailelerine Gazi Orduevi'nde iftar verdi. İftara kuvvet komutanları ve Ankara Garnizonunda görev yapan general ve amiraller de katıldı.

İftar öncesinde şehit ailelerine hitap eden Orgeneral Akar, şehitlerin büyük bir kahramanlık örneği göstererek sarsılmadan görevlerini yerine getirdiklerini, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Türk milletinin, şehitlerine minnettar olduğunu söyledi. Orgeneral Akar, terörle mücadelenin bitmediğini, bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Orgeneral Akar, iftar sonrasında şehit aileleri ile sohbet etti, şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. 2001 yılında şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Oğuz Önder'in babasının kendi yazdığı kitabı hediye ettiği Orgeneral Akar, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bu yıl şehit olan Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak’ın babası ile de telefonda konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler