Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu bugün Konya'da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu bugün Konya'da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün Konya'da 5. İslami Dayanışma Oyunları hazırlıkları kapsamında Konya Olimpik Yüzme Havuzu ve Oyunları Oyunlar Köyü’nün açılışını gerçekleştirecek.

Konya'da 5. İslami Dayanışma Oyunları hazırlıkları devam ediyor. 9-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek oyunlar, Konya'da bu zamana kadar düzenlenmiş en büyük organizasyon olacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu kapsamda bugün Konya Olimpik Yüzme Havuzu ve 5. İslami Dayanışma Oyunları Oyunlar Köyü’nün açılışını yapacak.

Bakan Kasapoğlu, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 11.00'de gerçekleşecek yüzme havuzu açılışı programı sonrası, saat 13.00'te 5. İslami Dayanışma Oyunları Oyunlar Köyü açılışını yaparak, köyü gezecek. Kasapoğlu saat 15.00'te ise Kılıçarslan Meydanı’nda kurulan İslami Dayanışma Oyunları etkinlik alanı tanıtım programına katılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.