Gazzeli çocukların yüzü KOMEK ve ASEM'le gülecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), İsrail'in işgali altındaki Gazze'deki çocukların Ramazan Bayramı'nda yüzlerini güldürmek için harekete geçti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), dünyanın mazlum coğrafyalarına yardım eli uzatmaya devam ediyor. 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail'in işgali altındaki Gazze'deki çocukların Ramazan Bayramı'nda yüzlerini güldürmek için harekete geçen KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği, "Gazze'ye Sevgi Adımları" projesini başlattı.

g1.jpg

Ramazan ayı boyunca devam eden projede, KOMEK ve ASEM atölyelerinde gönüllü kursiyerler tarafından Gazzeli 0-16 yaş grubundaki çocuklar ve gençler için tam 11 bin eşofman takımı dikildi. Ayrıca, kurs merkezlerinde bulunan oyun odalarındaki çocukların biriktirdiği binlerce oyuncak da oyuncak kumbaralarında toplandı. Bu yardımların Gazze'ye ulaştırılması için Kızılay Karatay Şubesi ile iş birliği yapıldı.

g2.jpg

Projeye gönüllü olarak katılan KOMEK ve ASEM kursiyerleri, Gazze'deki çocukları kendi çocukları gibi gördüklerini ifade ederek, "Oradaki çocuklar şu anda büyük acılar yaşıyor. Elimizden geldiğince onlara destek olmak, küçük de olsa yüzlerini güldürecek bir şeyler yapmak istedik. İnşallah, İsrail'in zulmü bir an önce sona erer" şeklinde duygularını dile getirdi.

g3.jpg

Konya'dan Gazze'ye ulaştırılan eşofman takımları ve oyuncaklar, umut dolu birer mesajla Gazzeli çocukların yüzlerine tebessüm getirmeyi amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.