Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı

TBMM Başkanı Kahraman:- "İç ve dış şer odakları ile onların işbirlikçileri bilmelidirler ki toplum olarak biz bu oyunlara gelmedik ve gelmeyeceğiz. Onların hain tuzaklarına aziz milletimizin engin ferasetiyle düşmedik ve düşmeyeceğiz. Millet devlet el ele

ANKARA (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gaziantep’te gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, "İç ve dış şer odaklarıyla onların işbirlikçileri bilmelidirler ki toplum olarak biz bu oyunlara gelmedik ve gelmeyeceğiz. Millet devlet el ele, hep birlikte bu terörün ve acıların üstesinden geleceğiz, milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kahraman, yayımladığı başsağlığı mesajında, terörün dün gece Gaziantep'te kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, terörü araç olarak kullanarak memleketin birlik ve dirliğini bozmak, milleti kamplara ayırarak birbirine düşürmek ve Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen hain odakların, hiçbir zaman gayelerine ulaşamayacaklarını vurguladı.

Saldırıyı gerçekleştiren eli kanlı canilerin, halkta korku ve panik meydana getirmek amacıyla masum insanları katlettiğini, onlarca kişinin yaralanmasına sebep olduğunu belirten Kahraman, şunları kaydetti:

"İç ve dış şer odakları ile onların işbirlikçileri bilmelidirler ki toplum olarak biz bu oyunlara gelmedik ve gelmeyeceğiz. Onların hain tuzaklarına aziz milletimizin engin ferasetiyle düşmedik ve düşmeyeceğiz. Millet devlet el ele, hep birlikte bu terörün ve acıların üstesinden geleceğiz, milli birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz.

Güvenlik güçlerimizin terörle mücadele konusundaki kararlılığını bu tür kanlı saldırılarla gölgelemeye, aziz milletimizi umutsuzluğa ve yeise sürüklemeye çalışan fesat mihraklarının çabaları, halkımızın terörle mücadelede devletiyle daha da kenetlenmesine ve kamuoyu desteğinin artmasını sağlamaktan başka bir sonuca ulaşamayacaktır."

TBMM Başkanı Kahraman, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve millete başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :