Fujifilm 11'nci Showroom‘unu Konya Zafer Yürüyüş Yolu’nda açıyor!

Fujifilm 11'nci Showroom‘unu Konya Zafer Yürüyüş Yolu’nda açıyor!

Fujifilm, Türkiye’deki 11. Showroom’u olacak Konya Showroom için hazırlıklarını tamamladı. 21 Ağustos Cumartesi günü açılışı yapılacak showroom Gedavet Parkı’nın karşısında hizmet vermeye başlayacak.

Fujifilm, Türkiye’deki 11. Showroom’u olacak Konya Showroom için hazırlıklarını tamamladı. 21 Ağustos Cumartesi günü açılışı yapılacak showroom, profesyonel fotoğraf ve video tutkunlarının ve hobi olarak fotoğrafa ilgi duyanların ihtiyaçlarına cevap verecek. 2000’in üzerinde fotoğraf ve video ekipmanının incelenebileceği ve uzmanlar eşliğinde denenebileceği Fujifilm Shop Konya Showroom, eğitim ve tanıtım amaçlı etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Fujifilm Türkiye, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Adana, Eskişehir ve Kocaeli’den sonra şimdi de Konya’da showroom açılışı gerçekleştiriyor. Türkiye’deki faaliyetlerini hızlandıran Fujifilm, yeni showroom açılışlarıyla fotoğrafçılığa olan ilgiyi ülke genelinde yaymayı hedefliyor. 21 Ağustos Cumartesi günü açılışı yapılacak Konya Showroom’u hem profesyonel fotoğraf ve video tutkunlarına hem de hobi olarak fotoğrafa ilgi duyanlara hitap edecek. Konya’nın önemli merkezlerinden Zafer Yürüyüş Yolu üzerinde yer alacak showroom, Gedavet Parkı’nın karşısında hizmet vermeye başlayacak. 2000’in üzerinde fotoğraf ve video ekipmanlarından oluşan ürün çeşitlerinin incelenip uzmanlar eşliğinde denenebileceği Konya Showroom’u aynı zamanda eğitim ve tanıtım amaçlı etkinliklerle de Konyalıları buluşturacak.

Fujifilm hakkında:

FujifilmHoldingsCorporation’ın yüzde 100 iştiraki olan Fujifilm’in temelleri 1934 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da Fuji Photo Film Co. Ltd. adıyla atıldı. Fotoğraf film üretiminde elde ettiği deneyimlerini Ar-Ge yatırımlarıyla daha da ileriye taşıyan Fujifilm, bugün 72 bin 332 çalışanı ve 40 milyar yen sermayesiyle dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biri konumunda yer alıyor. Çalışmalarını dünya çapındaki tüm insanların yaşam kalitesini arttırmaya yardımcı olmak hedefiyle yürüten Fujifilm, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. olarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’de medikal sistemler, grafik sistemler, endüstriyel ürünler, dijital kamera ve fotoğraf baskı ürünleri alanında aktif olarak hizmet veriyor. Dünya genelindeki altıncı inovasyon merkezini 2017 yılında İstanbul’da açan Fujifilm Türkiye, faaliyette olduğu alanlardaki tüm ürünleri ise FujifilmTechnology Center’da sergiliyor. Fujifilm’in bu iki merkezi, yakın coğrafyada 50 ülkeye hizmet veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.