Fırtınada uçan çatı başka çatıya düştü! Faciadan dönüldü

Fırtınada uçan çatı başka çatıya düştü! Faciadan dönüldü

İstanbul Şişli’de şiddetli rüzgar nedeniyle 6 katlı bir binanın çatısından kopan büyük bir parça, başka bir binanın çatısına uçtu. Parçanın yola düşmemesi olası bir faciayı önledi

İstanbul Şişli’de şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısından kopan büyük bir parça, başka bir binanın çatısına uçtu. Parçanın yola düşmemesi olası bir faciayı önledi.

Olay, saat 20.00 sıralarında Mecidiyeköy Mahallesi Şahinler Sokak'ta yaşandı. Sokak içerisinde bulunan 6 katlı binanın çatısı lodos nedeniyle uçarak başka bir binanın çatısına düştü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Binanın çatısından kopan parçanın sokağa düşmeyip, başka bir binanın üzerinde kalması olası bir faciayı önledi. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri sokakta güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası lodos nedeniyle başka bir binaya uçan çatı parçası kaldırıldı.

ss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.