FETÖ’nün üst düzey yöneticisi saklandığı evde yakalandı! Direkt cezaevine gönderildi

FETÖ’nün üst düzey yöneticisi saklandığı evde yakalandı! Direkt cezaevine gönderildi

FETÖ üyesi olan ve Bolu'nun üst düzey yöneticiliğini yaptığı tespit edilen A.A. Düzce Akçakoca'da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen şahıs cezaevine gönderildi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olan ve Bolu'nun üst düzey yöneticiliğini yaptığı tespit edilen şahıs Düzce Akçakoca'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan A.A. cezaevine gönderildi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde FETÖ operasyonu gerçekleştirildi. Bolu'da yönetici olarak çalışan ve örgütün üst düzey yönetici olduğu tespit edilen A.A.'nın Akçakoca'da ikamet ettiği belirlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde şahıs Osmaniye Mahallesi'ndeki ikametinde ev araması yapılarak saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASIYLA ARANIYORDU

Şahsın yapılan kontrollerinde FETÖ Silahlı Terör Örgütü'ne üye olma suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Yakalanan A.A. yapılan işlemlerinin ardından Çilimli Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.