FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

Karabük'te nikahları kıyıldıktan sonra Kent Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti"ne katılan çifti AK Parti İl Başkanı Saylar tebrik etti

KARABÜK (AA) - Karabük'te vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor.

Kent Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş, ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini ifade eden vatandaşlar, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

Nikahları kıyıldıktan sonra gelinlik ve damatlıkla alana gelen Merve ve Kadir Şahin çifti de ellerinde Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Damat Şahin, burada yaptığı konuşmada, darbe girişimi yapan hainlerin karşısında olduklarını ifade ederek, bu vatan için birer polis, asker ve şehadet şerbetini içebilecek insanlar olduklarını söyledi.

Şahin, önceleri hemen çocuk yapma planları olmamasına rağmen, vatana feda edilecek canlar gerektiği için kısa sürede çocuk yapmak istediklerini kaydetti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar da yeni evli çiftin yanına giderek tebrik etti.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de alanda vatandaşların yanında yer aldı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :