FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Alperen Ocakları, FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi için imza kampanyası başlattı- Genel Başkan Yardımcısı Mican:- "Terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ABD'den iadesi için, başta ABD Başkanı Barack Obama ve Amerika Parlam

İSTANBUL (AA) - Alperen Ocakları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi için imza kampanyası başlattı.

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, vatanın bekası, milletin selameti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen tüm şehitlere yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Türk milletine de sabır diledi.

Bin yıldır hergün beş vakit ak alınlarla damgalanıp vatan yapılan bu kutlu toprakların, fitnenin, hainliğin, bozgunculuğun, ihanetin, nankörlüğün her türlüsünü bertaraf ettiğini ve yine edecek güce ve imana sahip olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizde darbe yapmaya kalkan insanlıktan nasibini almamışlar topluluğu, Türk milletinin sinesinden çıkmış olamazlar. Bunlar şahsiyetini, samimiyetini, inancını, imanını, vatan ve millet sevgisini ve insanlığa dair tüm değerlerini kaybetmiş, iradelerini ipotek vermiş alçaklar güruhudur. Yüce Türk Milleti darbecilerin karşısında dimdik durarak şerefli tarihine altın harflerle bir destan daha yazmıştır. İşte bizler bu yüzden bu şerefli Türk milletin sevdalısı ve milliyetçileriyiz." diye konuştu.

Devletin bekası, milletimizin birlik ve selameti için sabahlara kadar dualarıyla destek veren, hak namına milli iradeden yana olan, Kerkük'ten ve Türkmen Dağı'ndan Bosna'ya, Azerbaycan'dan Filistin'e kadar tek vücut olmuş Türk-İslam alemine minnettar olduklarını dile getiren Mican, şunları kaydetti:

"Darbecilerin safında yer almayan Mehmetçiklerimize ve canı pahasına şehadeti göze alan polisimize minnettarız. Türk ve İslam dünyasının umudu hilafet sancağının dalgalandığı son kalede, mukaddes vatanımızı bedeli ne olursa olsun son nefesimize kadar karış karış müdafaa etmekten hiçbir kuvvet bizi men edemeyecektir. Biz Alperenler olarak cuntacılara, demokrasi ve hukuk dışı oluşumlara her zaman 'Elif' gibi dimdik karşı durduk ve durmaya devam edeceğiz. Seçimle gelen sadece seçimle gider."

Devletin, kurumlarını örümcek ağı gibi sarmış Pensilvanya merkezli Fetullah Gülen'e bağlı üniformalı terör örgütünden, PKK sempatizanlarından ve tüm çetelerden temizlenmesi gerektiğini belirten Mican, şunları kaydetti:

"Yıllardır özlemini çektiğimiz, tepeden tırnağa yerli ve milli olan bir devlete kavuşmalıyız. Biz bu konularla alakalı bugünden itibaren hem başta bebek katili Apo canisi olmak üzere tüm vatan hainlerine idam cezasının uygulanması için kanun çıkartılması, hem de terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in ABD'den iadesi için, başta ABD Başkanı Barack Obama ve Amerika Parlamentosuna iletilmek üzere imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Devletimizin meşru taleplerinin yerine getirilmesi ve elini güçlendirmek için tüm halkımızı kampanyamıza katılarak imza atmaya davet ediyoruz. Biz Alperenler, devletimizin bekası için ülkemizdeki bu kaos ortamı son bulana kadar meydanlarda, 'Okçular Tepesi'nde nöbet tutmaya devam edeceğiz. Yüce Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Her türlü fitne ve fesattan devletimizi ve milletimizi muhafaza eylesin."





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :