FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

KSO Başkanı Kütükcü: -"Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz ve geleceğimizdir"

KONYA (AA) - Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin, "Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz ve geleceğimizdir." dedi.

Kütükcü, KSO'da Konya'daki oda ve borsa başkanlarıyla düzenlediği basın toplantısında, oda ve borsa başkanları olarak darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı andan itibaren tepkilerini ortaya koyduklarını söyledi.

Türk milletinin birlikte duruşu, tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesi sonucu hain saldırının başarısızlığa uğradığını belirten Kütükcü, şimdi daha güçlü ve daha fazla birlik olmak zorunda olunduğunu vurguladı.

Kütükcü, Türkiye'nin birlik ve kardeşliğine karşı olanlara direneceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hepimiz demokrasi konusunda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz. Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimizi daha çok sevmek zorundayız. Çünkü bizi biz yapan, millet yapan unsur budur. Ülkemizi kaosa sürükleyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü aklımızda tutarak, ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İş dünyası olarak daha çok çalışma, üretme zamanı diyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de milletimizden ve devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz ve geleceğimizdir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :