FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için Kızılay'da demokrasi nöbetine katılarak destek...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için Kızılay'da demokrasi nöbetine katılarak destek verdi.

Kızılay Meydanında tutulan demokrasi nöbetine belediye personeli ile birlikte katılan Çetin, yaptığı açıklamada, tarihe altın harflerle yazılacak olan milletin bu destanı, demokrasi bayramı olarak gelecek nesillerin gurur duyacağı kahramanlık örneği olduğunu ifade etti.

Sabahlara kadar Ankara'nın kritik yerlerinde demokrasi nöbeti tuttuklarını belirten Çetin, şöyle devam etti:

"15 Temmuz akşamı vatan, millet düşmanı bir grup cuntacının darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükumetimiz ve aziz milletimizin kararlığı ile püskürtülmüştür. Pursaklar olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımıza, seçilmiş hükumetimiz ve demokrasiye verdiğiniz onurlu destek devam edecektir. İnanıyorum ki bu kahramanlık destanı bir kez daha Türk milletinin gücünü hem dünyaya hem de içimizdeki terör şebekelerine, çetelere karşı en güzel şekilde göstermiştir. Tarihe altın harflerle yazılacak olan bu destan, demokrasi bayramı olarak gelecek nesillerin gurur duyacağı kahramanlık örneği olmuştur. Yüreği vatan sevgisiyle dolu olan, tanka ve tüfeğe karşı bir saniye bile tereddüt etmeden kendini siper eden necip milletimize teşekkür ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :