FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Gölbaşı ilçesinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gölbaşı Merkez Camisi'ndeki gıyabi cenaze namazı, emekli müftü Yüksel Kaymak tarafından kıldırıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından olaylarda yaşamını yitirenler için dua edildi.

Gölbaşı Bayburtlular Derneği Başkanı da olan Kaymak, burada yaptığı açıklamada, şanlı ve kahraman TSK'nın içinde yuvalanmış bir grup terör örgütü üyesinin darbe girişiminde bulunduğunu söyledi.

Terör örgütünün gece yarısı Türkiye'nin kalbi TBMM'yi, Ankara Emniyet Müdürlüğünü, Gölbaşı Özel Hareket Başkanlığını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini, Genelkurmay Başkanlığını bombaladığını anlatan Kaymak, "Bu yüzden yüzlerce şehit, binlerce yaralı oldu. Hemşehri Dernekleri Platformu olarak terör örgütünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz." dedi.

Gıyabi cenaze namazına MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nuriye Atabey, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :