FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Altun:- "Demokrasi ve milletimizin düşmanı olan darbecilerin içerideki ve ve dışarıdaki uzantılarını lanetliyoruz"

İSTANBUL (AA) - Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimine tepki gösterdi.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, darbeyi lanetleyerek, Türkiye'yi yeniden büyük bir felakete götürmek isteyen darbecilerin, karanlık emellerine ulaşmadan halkın duyarlılığıyla tasfiye edildiğini kaydetti.

Son 60 yıldır ülkenin demokrasi ve diğer alanlarda gelişmesinin önündeki en büyük engel ve düşmanın darbeciler olduğunu belirten Altun, şu değerlendirmede bulundu:

"Aynı zihniyetteki unsurlar 15 Temmuz gecesi yeniden ortaya çıkmışlardır ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın yürekli ve cesaretle tavır koyması ile halkımızın desteğiyle bir tarihi utançtan Türkiye kurtulmuştur. Bundan böyle demokrasiye inanan herkesin ve her farklılığın 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde geleceğe doğru ele ele olmasını temenni ediyoruz. Demokrasi ve milletimizin düşmanı olan darbecilerin içerideki ve dışarıdaki uzantılarını lanetliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :