FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı:- "Ülkemize kastedenlere, ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim"

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimine ilişkin, "Ülkemize kastedenlere, ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim" ifadelerini kullandı.

Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, demokrasinin ve milletin maalesef tarihinde görmediği derecede bir zarar ile karşı karşıya bırakılmak istendiğini bildirdi.

Bundan kurtuluşun yolunun birlik, beraberlik kardeşlik ve demokrasiye sahip çıkmak olduğunu belirten Yağcı, şunları kaydetti:

"Demokrasi için birlik, beraberlik ve kardeşlik için bu ülkenin bugünü ve geleceği için hükümetimize, demokrasimize ve vatanımıza sahip çıkalım. Ülkemize kastedenlere, ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Tüm kardeşlerim demokrasi için, liderimiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ayakta olalım. Milletimizin gücünü ve inancını hep birlikte gösterelim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler