FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Gölbaşı'ndaki yerel yöneticiler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan grup, Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Havacılık Daire Başkanlığına, darbe girişimi sırasında saldırıya uğradığı saatte karanfil bıraktı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki yerel yöneticiler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu grup, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Özel Harekat Daire Başkanlığı ile Havacılık Daire Başkanlığı önündeki anıta karanfil bıraktı.

Darbe girişimi sırasında düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenleri anmak üzere organize edilen etkinlik kapsamında, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, Gölbaşı Şelalesi önünde bir araya geldi.

Otobüslerle Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına geçen grup, saldırının yaşandığı saat olan 22.30'da başkanlık anıtına karanfil bıraktı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Duruay, şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, "Rabbim şehitlerimizi Peygamber Efendimize komşu eylesin. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Memleketimiz inşallah böyle acı günleri bir daha yaşamaz. Allah yardımcımız olsun." dedi.

Şehitler ve gaziler için okunan duanın ardından Havacılık Daire Başkanlığı önüne geçen grup, bombaların şiddetiyle açılan çukura da karanfil bıraktı.

Grup, personele de geçmiş olsun dileklerini iletti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler